WEBINAR | PAȘI SIMPLI ÎN DIGITALIZAREA PRODUCȚIEI

KFactory alături de Corporate Dynamics vă invită la un webinar cu tema Pași simpli în digitalizarea producției, în data de 08 Aprilie 2021, între 14:00-16:00. Co-fondatorii KFactory, Vlad Cazan și Adrian Dima, împreună cu Decebal Leonard Marin – Corporate Dynamics sunt speakerii acestui workshop online.

Înscrierea se face exclusiv via LinkedIn, accesând link-ul următor: PAȘI SIMPLI ÎN DIGITALIZAREA PRODUCȚIEI | LinkedIn

Tehnologia evoluează din ce în ce mai repede, dar nu și adoptia ei. Deși problemele specifice ale fiecărei companii de producție sunt diferite, de multe ori răspunsurile sunt ascunse în felul în care facem tehnologia să lucreze pentru noi.
Revoluția Industrială 4.0 vine cu riscuri, dar și oportunitati, însă elementul definitoriu este ușurința cu care oamenii și sistemele IT pot comunica și colabora. Este nevoie de abilități specifice și de soluții practice care pot îmbina armonios tehnologia și producția.

AGENDA
Construirea strategiei de digitalizare
Competențe și provocări HR în Industry 4.0
Colectarea automată, accesarea și interpretarea datelor
Implicarea oamenilor în schimbare
Furnizori și soluții digitale. Proiecția costurilor. CAPEX vs OPEX
Experții răspund la întrebări.

Corporate Dynamics este o companie ce facilitează schimbarea si performanta manageriala cu o vasta experienta in zona industriala

KFactory este prima platforma Industry 4.0 din România dedicată digitalizării companiilor de producție prin optimizarea fluxurilor operaționale

Leave a Comment

Comentarii recente
    Ads
    Event Search

    You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.