Bilete

Bilete

Biletele sunt disponibile pentru două tipuri de participanți înregistrați: profesioniști care lucrează pentru FURNIZORI DE SOLUȚII / CONSULTANȚI  (angajati ai oricarei companii non-producătoare care vinde în sectorul de producție) sau UTILIZATORI SPECIALIZATI (angajati într-un rol din producție, direct pentru o companie producătoare) într-o companie producătoare. Înainte de a achiziționa biletele dorite, vă rugăm să vă asigurați că ați selectat biletele corespunzătoare categoriei de participanți în care vă încadrați și că ați citit cu atenție condițiile care se aplică fiecărei categorii de bilete. Achiziția biletelor este posibilă doar în urma validării de către organizatori.

Prețurile de mai jos reprezintă prețul de acces pentru o persoană, sunt exprimate în EURO și conțin TVA. Prețurile acoperă coffee breaks și masa de prânz. Pentru grupurile mai mari de trei participanți, angajați ai aceleiași companii, vă rugăm să ne contactați aici pentru o ofertă specială de preț. Promoția EARLY BIRD se încheie la data de 01 August 2021.

FURNIZORI DE SOLUȚII/ CONSULTANȚI

SPECIALIȘTI/ UTILIZATORI

Comentarii recente
    Ads
    Event Search

    You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.