Participanți

DE CE SĂ PARTICIPI?

OPTIMIZEAZĂ-ȚI AFACEREA

La Industry 4.0 ai oportunitatea de a lua contact cu cele mai recente tehnologii și soluții dezvoltate de leaderii pieței și să îți fundamentezi astfel deciziile de modernizare a liniilor de producție.

   

EXPERȚI și FURNIZORI DE TALIE MONDIALĂ

Aici este locul în care experți recunsocuți în industrie îți împărtășesc experiențele lor de automatizare și transformare digitală a proceselor de producție și îți oferă soluții concrete de maximizare a eficienței operaționale.

ULTIMELE TENDINȚE în SMART FACTORY

Participă alături de noi la cea de a patra revoluție industrială și vino să înțelegi tendințele globale. Vei avea acces la ultimele tehnologii de interconectare și soluții software și îți vei putea dezvolta abilitățile de care ai nevoie în viitor.

CONEXIUNILE CARE FAC DIFERENȚA

Industry 4.0 aduce împreună un număr important de experți în producție – leaderi în domeniul lor de activitate. Interacționează și construiește relații profesionale de valoare pentru proiectele tale viitoare.   

PLANIFICĂ-ȚI PARTICIPAREA

Participarea ta la conferință poate fi o experiență pe cât de utilă pe atât de confortabilă dacă o planifici din timp. Îți oferim posibilitatea să salvezi timp și să beneficiezi de servicii dedicate, la prețuri convenabile, pentru transport, cazare, masă și transferuri.

Tot ce ai de făcut pentru a planifica în detaliu vizita ta este să ne contactezi aici și să ne spui cu ce te putem ajuta.

ACREDITĂRI MEDIA

Invităm reprezentanții media acreditați să participe la INDUSTRY 4.0. Acreditările media sunt dedicate exclusiv membrilor activi ai organismelor de presă: redactori, jurnaliști, fotografi și echipe de filmare.

Acreditarea media se obține în urma confirmării primite de la organizatori pe baza analizei informațiilor completate în formularului de aici.

CONTACT ECHIPA DE SUPORT

Contact

Suntem aici să te ajutăm și răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor legate de conferință.

În BUCUREȘTI

Decebal Leonard Marin
+40742384684
contact@40industry.ro

În TIMIȘOARA

Lucia Cărămidariu
+40755349333
contact@40industry.ro

Comentarii recente
    Ads
    Event Search

    You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.