Politica de Confindentialiate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Cine sunt operatorii de date?

Operatorii de date sunt organizatorii evenimentului INDUSTRY 4.0 – SHOW CASE:

a) Step Up SRL Timișoara, str. Andrei Saguna nr 3/U15/16, nr inreg J35/2975/2005, CUI RO17968304, telefon:0755 349 333, office@hr-step-up.ro, Reprezentant legal Lucia Cărămidariu, în funcția de Administrator.

b) CORPORATE DYNAMICS CONSULTANȚĂ SRL – Strada Drumul Fermei 105I Popesti Leordeni, Ilfov, nr inreg J23/2593/2009, CUI 26247170, telefon 0742 384 684, mail: decebalm@corporatedynamics.ro, reprezentant legal Decebal Leonard Marin, în funcția de Administrator.

2. Ce date cu caracter personal colectează?

Step Up SRL și CORPORATE DYNAMICS CONSULTANȚĂ SRL colectează date cu caracter personal, furnizate de tine: nume și prenume, număr de telefon, email. precum si imagini din timpul evenimentului. Prin transmiterea informatiilor personale anterior mentionate, îmi exprim acordul cu privire la utilizarea şi prelucrarea datelor mele personale si pentru folosirea imaginii mele din timpul evenimentului INDUSTRY 4.0 – SHOW CASE la promovarea in media a evenimentului, cu respectarea prevederilor legale. 

3. Cum se obțin și se folosesc datele cu caracter personal?

Pentru marketing

Scopul principal este acela de promovare a evenimentului si de informare în legătură cu noutățile, ultimele articole tehnice, și detalii despre conferința Industry 4.0 Show Case. Prin exprimarea acordului accepți sa primești noutăți prin email sau să fii contactat în legătură cu evenimentele și serviciile noastre.

Pentru informații, înscrierea și participarea la conferință.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

a) Crearea și administrarea unui cont în cadrul site-ului

b) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la serviciile și evenimentele noastre

c) Facturarea si emiterea de bilete personalizate

d) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la serviciile achiziționate;

e) Rambursarea contravalorii  serviciilor conform prevederilor legale;

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între organizatori și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

4. Cine va avea acces la datele cu caracter personal?

Respectăm și asigurăm în mod strict confidentialitatea datelor dvs cu caracter personal. Aceste date sunt prelucrate de angajați ai societății cu atribuții specifice în acest sens care au și obligația păstrării confidențialității datelor cu caracter personal.

5. Unde se vor procesa datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal vor fi procesate pe teritoriul României.

6. Care sunt drepturile cu privire la datele prelucrate?

Oricând ai dreptul de a ne solicita rectificarea sau ștergerea datelor sau restricționarea prelucrării. La punctul 1 sunt datele noastre de contact, ne poți notifica oricând printr-un email, iar noi ne vom conforma cererii tale.

Poți folosi și opțiunea de dezabonare de la finalul fiecărui newsletter.

Ai dreptul de acces la datele tale personale. Astfel, vei fi informat/ă oricând, la cerere, despre scopul prelucrării, categoriile de date, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele, orice informații disponibile privind sursa datelor.

Ai oricând dreptul de a cere rectificarea, ștergerea ori restricționarea prelucrării.

7. Cât timp se păstrează datele cu caracter personal?

Consimțământul se oferă pentru o perioada de 10 ani. Datele vor fi păstrate în această perioada și vor fi folosite pentru informarea ta

8. Cum putem fi contactați.

Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință solicitările dumneavoastră, în orice modalitate care este asigurătoare cu privire la identitatea solicitantului și îndreptățirea lui, printr-o solicitare scrisă depusă la sediul societății noastre sau prin email la următoarea adresă de email: gdpr@hr-step-up.ro. Vă vom răspunde neîntârziat.

9. Datele de contact ale Autorității.

Dacă sunteți nemulțumit de raspunsul primit, aveți posibilitatea să vă adresați Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in Bucuresti, bv. Gen. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, email: anspdcp@dataprotection.ro

VĂ MULȚUMIM!