Decebal Leonard Marin

Cu stilul său provocator și energizant, Decebal Leonard Marin oferă oamenilor și organizațiilor o perspectivă unică asupra modului în care aceștia pot face față provocărilor și îi ajută să ia decizii practice pentru îmbunătățirea rezultatelor.

Experiența sa include proiecte de consultanță și training, precum și intervenții de facilitare pentru companii listate în top Fortune 500 și pentru diverse conferințe de HR și business. Decebal se bucură de titlul Trainerul Anului oferit de revista Biz și de nominalizarea de cel mai bun formator la premiile Business-Edu. Este autor contributor pentru Business Week, Biz, AIDA, Manager Express, Business-Edu, Cariere, HR Manager, Ziarul Financiar.

Decebal este Managing Partner la Corporate Dynamics și fondatorul UNICORP Marketing & PR, tutore în programele CPP-CIPD și, de asemenea, Executive Business Coach. Zonele în care se remarcă sunt managementul performanței, coaching, programe de Safety Leadership, munca în echipă și excelența în relația cu clienții.