Paul Cărămidariu

Paul are o carieră  profesională impresionantă, numărându-se printre puținii oameni de Resurse Umane care a reușit să promoveze într-o poziție de Director General. Are peste 16 ani de experiență în Managementul Resurselor Umane ca director în firme multinaționale din domeniul automotive, textile și electronică, și peste 8 ani ca Director General și Director de Strategie.

Paul deține un Master in Managementul Resurselor Umane obținut la Westminster University, Londra. El este certificat Six Sigma Black Belt și Lean Expert. Este unul din fondatorii West HR Club, și în perioada 2006-2012 a fost președintele West HR Club Romania, comunitatea Managerilor de Resurse Umane din partea de vest a țării.

Paul este adeptul unor standard profesionale înalte și este recunoscut pentru abordarea lui în stil coaching și mentoring. Pe parcursul carierei, împreună cu echipa lui, Paul a obținut rezultate impresionante în coordonarea și implementarea unor schimbări simultane multiple. Paul este constant interesat de dezvoltarea business-ului, a proceselor și a oamenilor, susținute de tehnologie ca factor ce accelerează performanța companiei. Cu gândirea sa strategică, pasiunea pentru tehnologie și oameni, cu dedicarea și răbdarea lui, el este capabil să ofere echipei sale o viziune strategică a viitorului și o hartă personalizată despre cum să cream și modelăm viitorul.

Speaker Details